Urządzenia i Akcesoria
Deser kokosowy z Varomy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
11 sztuk
Składniki
-
100 g wiórków kokosowych
-
100 g ryżu
-
1200 g wody
-
400 g dyni, mrożonej, rozmrożonej400 g dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
200 g mleczka kokosowego
-
100 g cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
63.5 mg
Białko
2 g
Kalorie
724.6 kJ /
173.2 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
21.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Z DYNIĄ
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deser budyniowy z gruszkami i szafranem
2 godz. 30 min
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Owsiane mango lassi z bananem
20 min
Kokosowy chłodnik z awokado i pastą curry
40 min
Deser kokosowo-ananasowy
4 godz. 25 min
Serniczki pistacjowe z mango
2 godz. 30 min
Pudding migdałowy
30 min
Ryż w mleku kokosowym z mango
45 min
Suflety orzechowe
1 godz. 30 min
Sernik dyniowy na czekoladowym spodzie
9 godz.
Kulki zdrowia z chili - bez jajek, glutenu, cukru Joanny Wierzbowicz
12 godz. 30 min
Dyniowy shake z ziarnami amarantusa
25 min